Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Любовни врачуванки

Любовни врачуванки

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k887
Любовни врачуванки

Различни народни врачуванки от стари времена могат да помогнат да разберете какво ви предстои в любовта. Един от най-разпространените методи и врачуването с помощта на кибритени клечки.

Отваря се кутия кибрит, вадят се две клечки и се поставят отново в нея, но така, че да стърчат до половината, като двете клечки са в двата срещуположни края на кутията. Ако при изгарянето главичките на клечките се извият една към друга, това означава, че дълго време ще сте заедно с избраника си.

Врачува се и с помощта на куче, което чуете да лае. Това се прави само през нощта. Застанете със свещ в ръка до прозореца и се вслушайте в нощните шумове, докато не различите лай на куче. Ако то лае с пресипнал глас, следващият ви избраник ще е много по-възрастен от вас, ако лае с чист и звънлив глас, мъжът до вас ще е млад и красив.

Врачува се и с червило и хартийка. Върху хартийката се изписва името на обекта на любовта ви. Целува се с начервени устни, за да остане отчетлив отпечатък, и хартийката се слага върху малко огледалце с червилото към стъклото. Огледалцето се обръща с гърба нагоре и се слага под възглавницата. Върху три дафинови листа се изписва с восък буква – на два от листата се изписва А, на третото – М, това са имена на ангели. След тази подготовка ще сънувате мъжа, с когото ще прекарате остатъка от живота си.

Любовни врачуванки

Друг начин да извикате в съня си бъдещия си мъж е да врачувате в нощта срещу вторник. Поставя се елхова клонка над възглавницата и тя помага да видите насън този, който ще е най-важният мъж в живота ви.

Врачува се и с карти. Преди да си легнете, под възглавницата сложете четири попа. Докато ги слагате, кажете следното заклинание: „Който ще ми бъде мъж, той да ми се присъни”. Ако сънувате поп пика, мъжът ви ще е стар и ревнив, поп спатия - богаташ, поп купа – млад и любовчия, поп каро – мъжът ви ще е този, когото харесвате.

Врачува се и с помощта на изгаряне на конец. Врачува се с няколко момичета. Всяко от тях държи конец, еднакъв по размер с конците на другите. Момичето, чийто конец изгори пръв, ще се омъжи първо. Ако на някое от момичетата конецът не изгори дори до половината, ще се омъжи, но много трудно и много късно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
510
49
35
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
teditooo10
teditooo10
10.03.2014 21:39
Тва с картите не помага
0
0
magnetic
magnetic
10.08.2013 22:16
А това с огледалцето и хартията се прави заедно с дафиновите листа или са две отделни?! Защото ми е малко странно да пишеш името на този, който харесваш и после да сънуваш мъжът, с който ще прекараш живота си - все пак може да са различни хора :) ?
0
0
габриела
габриела
30.07.2013 14:56
не съм сигурна дали ще може да стане харесвам едно момче които е на 14 години а аз съм на 12 години моля ако някой може да ми каже къде мога да намеря помощ да ми каже благодаря предварително
3
0
Ния
Ния
03.03.2013 15:14
това с картите звучи готино, както и това с кибрита
0
0
super_girl
super_girl
13.10.2012 21:32
прав си Дани!
0
0
Daniela Ned
Daniela Ned
24.07.2012 09:36
най-лошото е да не си спомниш съня после.... :))
0
0
sladurka
sladurka
10.05.2012 11:35
не съм сигурна дали е истина, но ще опитам това с картите
0
0