288988 150x150

Вижте 5-те предсказания за края на света!

Това са 5-те най-известни предсказания и теории за края на света.

21 декември 2012 година! Датата определена от маите, около която се вихрят какви ли не мистерии, пророчества и предсказания. Кой ли не желае да научи повече за това.

пророчества
Предсказанията и теориите за края на света са много и всички изглеждат колкото логични, толкова и нелогични!

Ето ви едни от най-известните теории и пророчества за това какво ще се случи на тази дата – дали ще дойде краят на света и на всяко живо същество или човечеството ще премине към ново измерение и нова фаза от своята еволюция.

  1. Календарът на маите: в него се посочва, че краят на света ще настъпи на датата 21 . 12. 2012 година. В календара е описано, че на тази дата слънцето ще се издигне до центъра на Млечния път, който е посочен като – черна дупка. Като доказателство можем да добавим, че през последните 5 години е направено откритие от астрономите, че в центъра на нашата галактика, Млечния път има огромна черна дупка. Маите, както и съвременните астрономи твърдят, че на 21.12.2012 година положението на Слънцето, земята и центъра на нашата галактика – Млечния път ще се изравнят. Никой не знае какъв ще бъде ефектът от това изравняване, но древните маи са вярвали, че ще се случи нещо ужасно. Явлението на изравняването на земята, Слънцето и центъра на галактиката ни се случва веднъж на  25 800 години
  2. Polar Shift Theory или теорията за преместването на полюсите: тя е много близо до теорията на маите. Тази теория нарича явлението „голямата смяна” и според нея цялата земна мантия ще се промени за дни или часове, което ще доведе до промяна на положението на северния и южния полюс. Това ще доведе до катаклизми като земетресения, цунами, вулканични изригвания и други природни бедствия. Авторите твърдят, че това ще стане именно през 2012 година.
  3. Пророчеството Орион” е теория на НАСА и тя е много близка до Polar Shift Theory. В нея се твърди, че магнитното поле на Земята ще се обърне в резултат на обръщането на магнитните полюси на Слънцето, когато през 2012 година се достигне до края на 11-ят лунен цикъл.
  4. Планетата Ерис (Nibiru или планетата Х) и Глобалното затопляне: тази теория също предупреждава за природни катаклизми, които според нея ще бъдат причинени от приближаването на планетата джудже – Nibiru, което ще предизвика топене на ледниците. Nibiru преди около 7500 години е преминала покрай Марс и Юпитер и там също е предизвикала природни катаклизми и наводнения. Предполага се, че Nibiru, ще премине покрай Земята именно през 2012 година и това е възможно да предизвика масово топене на ледниците, огромни приливни вълни и наводнения, подобни на потопът при Ной.
  5. Пророчествата на Нострадамус: той много точно е предсказал атентата срещу световния търговски център през 2001 година, както и много други събития. В своята книга пророкът говори за природни бедствия, които ще бъдат причинени от удар от някакво космическо тяло като комета в Земята, което ще предизвика серия от природни бедствия.

Гергана Борисова

За Гергана Борисова

Прочети още

Леене на куршум, Евелина Лютова

Леене на куршум (олово). Най-добрите в България. Мнения. Баба Юлия, Снежана Димитрова и др.

Кои са най-добрите специалисти по леене на куршум? Мнения за врачки с леене на олово. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *